Bina Özellikleri
792 m² üzerine 4 kat + çatı

Binamız 792 m² üzerine 4 kat + çatı katı olmak üzere ve betonarme olarak inşa edilmiştir. Katı yakıtlı kalorifer sistemi ile merkezi olarak ısıtılmakta olup elektrik ile aydınlatılmaktadır.

Derslikler
19 Derslik

Anasınıfımızda 4, ilkokulumuzda 7, ortaokulumuzda ise 8 derslik bulunmaktadır. Dersliklerimiz ders araç-gereçleri yönünden yeterli olup tüm dersliklerimizde sabit projeksiyon ve akıllı tahta bulunmaktadır. Kablosuz ağ bağlantısı mevcuttur.

2062 Kitap

Her sınıfımızda sınıf kitaplığı bulunmaktadır. Bunlardan bağımsız olarak okul kütüphanemiz mevcuttur. Kütüphanemizdeki kitap sayısı 2062 olup kitap sayısı artmaktadır.

Laboratuvar ve BT Dersliği
Fen ve BT Laboratuvarlığı

Okulumuzda 1 (bir) adet fen laboratuvarı, 1 (bir) adet de BT sınıfımız mevcuttur. Laboratuvarımızda ve BT sınıfımızda gerekli materyaller bulunmaktadır.

Depo ve Arşiv
Depo, Ambar ve Arşiv Odaları

Okulumuzda 1 (bir) adet depo / ambar, 1 (bir) adet arşiv odası bulunmaktadır. Her iki birim de ihtiyaca cevap verecek nitelikleri taşımaktadır.

Geniş Spor Alanları

Öğrencilerimizin ders dışı zamanlarında basketbol ve voleybol oynayacakları alanlar okul bahçemizde mevcuttur. Ayrıca beden eğitimi dersliğimiz (Spor Salonu) bulunmaktadır.