Toplam Ziyaret :  124496      Bugün Yapılan Ziyaret : 59
----->>> Satranç Başarımız - Satranç Başarımız... ----->>> Sivil Savunma Etkinliğimiz - ... ----->>> Ana Sınıfımızda Yerli Malı - Ana Sınıfımızda Yerli Malı... ----->>> Okul Aile Birliği Seçimi - Okul Aile Birliği Seçimi... ----->>> 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba - 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba... ----->>> 2013-2014 8. Sınıflarımızın TEOG Başarısı - Türkiye genelinde 8. sınıflara yönelik uygulanan "Temel Eğit... ----->>> 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba - 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba... ----->>> Yıl Sonu Gösterimiz Ve Mezuniyet Törenimiz - Yıl Sonu Gösterimiz Ve Mezuniyet Törenimiz... ----->>> Anasınıfı Gösterimiz - Anasınıfı Gösterimiz... ----->>> Okuma Bayramımız - Okuma Bayramımız...

DİŞİN ÇEŞİTLERİ VE GÖREVLERİ

5/A sınıfı Fen ve Teknoloji dersinde diş modeli yaparak, dişlerin çeşitlerini ve görevlerini yaparak yaşayarak öğrendiler.

DİŞİN ÇEŞİTLERİ VE GÖREVLERİ Fotoğraf Albümü
DİŞİN ÇEŞİTLERİ VE GÖREVLERİ