Toplam Ziyaret :  103826      Bugün Yapılan Ziyaret : 8
----->>> 2013-2014 8. Sınıflarımızın TEOG Başarısı - Türkiye genelinde 8. sınıflara yönelik uygulanan "Temel Eğit... ----->>> 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba - 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba... ----->>> Yıl Sonu Gösterimiz Ve Mezuniyet Törenimiz - Yıl Sonu Gösterimiz Ve Mezuniyet Törenimiz... ----->>> Anasınıfı Gösterimiz - Anasınıfı Gösterimiz... ----->>> Okuma Bayramımız - Okuma Bayramımız... ----->>> Anasınıfımızda Müzik Dersimiz - Anasınıfımızda Müzik Dersimiz... ----->>> Alçev'de Tiyatro Zamanı ' Yaşasın Okulumuz' - Alçev'de Tiyatro Zamanı ' Yaşasın Okulumuz'... ----->>> Alçev'de Planetaryum - Alçev'de Planetaryum... ----->>> Sınav Başarısı - Sınav Başarısı... ----->>> Alçev'de Öğretmenler Günü - Alçev'de Öğretmenler Günü...

DİŞİN ÇEŞİTLERİ VE GÖREVLERİ

5/A sınıfı Fen ve Teknoloji dersinde diş modeli yaparak, dişlerin çeşitlerini ve görevlerini yaparak yaşayarak öğrendiler.

DİŞİN ÇEŞİTLERİ VE GÖREVLERİ Fotoğraf Albümü
DİŞİN ÇEŞİTLERİ VE GÖREVLERİ